JHD Afgelast – Belangrijk nieuws!

Naar aanleiding van onze eigen inschatting, maar ook vanwege instructies die we 19 maart ontvingen van de Raad van Beheer, spijt het ons u te moeten berichten dat de Jonge Hondendag helaas is afgezegd vanwege het Corona-virus.
Het bestuur van de Raad van Beheer heeft op basis van de actuele situatie besloten om alle evenementen die op de agenda stonden in de maanden april en mei te annuleren. Via de gebruikelijke kanalen houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen die van belang zijn voor onze vereniging en organisatie. Wij adviseren onze aangesloten verenigingen dringend dit beleid ook over te nemen voor alle verenigingsactiviteiten, te weten vergaderingen, keuringen, trainingen, lezingen en dergelijke door uw vereniging of organisatie georganiseerd in deze periode. Het zou kunnen dat deze periode ook na mei zal moeten worden gecontinueerd. Het bestuur van de Raad van Beheer volgt hierin de richtlijnen van het RIVM en geeft nu al aan om ook rekening te houden met de voortzetting van deze maatregelen in de maanden juni en juli van dit jaar”.
Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte zodra wij meer duidelijkheid hebben over het verloop van deze crisis en wanneer we weer verantwoord evenementen kunnen organiseren.
Wij zullen de betaalde inschrijvingen voorlopig laten staan tot we meer duidelijkheid hebben. 
Voor de inventarisatie deelnemers: mocht u vanwege het niet doorgaan van de JHD-inventarisatie in de problemen komen met betrekking tot fok-plannen, neemt u dan s.v.p. contact op met het bestuur.