Nieuws uit de Regio Zeeland

In het februari blad van 2017 is door een fout van bij de drukker het regionieuws en de verslagen niet meegenomen.

Wij willen u dit niet onthouden.

Zondag 8 januari 2017

Het leek een zonnige start van het nieuwe jaar te worden, onze eerste strandwandeling van 2017. Tijdens het verzamelen op de Pier van Vlissingen kwam de mist aanrollen. Het werd een spannende wandeling voor onze 5 schimmeldoesjes, weinig zicht en loeiende misthoorns. De pret was er niet minder om. Op het terras van de strandtent trakteerden we onszelf op warme chocomel en erwtensoep, de honden kregen water en koek. Gelukkig trok de mist op zodat onze Belgische wandelaars veilig terug naar huis konden rijden.

Volgende wandelingen:
Zondag 19-02-2017 Oostkapelle, 13.00 uur.
Duinweg, 4356 GB Oostkapelle
Route: We vertrekken vanaf het parkeerterrein aan de Duinweg om 13.00 uur. Route: vanuit Middelburg richting Domburg. U rijdt door St. Laurens via Serooskerke naar Oostkapelle. Nadat u het dorp bent ingereden neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Duinweg. Aan het eind van deze (lange) weg is een groot parkeerterrein. Hier wachten wij op u. 

Zondag 11 juni een bos\strand\dijk tocht in Ritthem, 13.00 uur.

Route: U rijdt via de A58 richting Vlissingen en neemt de afslag Ritthem. U rijdt nu op de Ritthemse straat, rijdt voorbij de afslag Ritthem en neemt de volgende straat, Groene Landweg, rechts en meteen de afslag links. U ziet een bos en daarvoor een parkeerplaats rechts. Wij wachten daar.

Zaterdag 26 augustus onze jaarlijkse avondwandeling op het strand van het werkeiland Neeltje Jans
Tijd: 19 uur!
Route: de borden volgen naar Neeltje Jans, als u afslaat van de weg naar werkeiland/Deltapark moet u onderaan de weg links afslaan naar de parkeerplaats aan het eind van deze weg ipv. Rechtsaf naar Neeltje Jans. U ziet ons daar.
Diny en Fred