Diploma behaald of kampioen geworden?

Wanneer u met uw schapendoes een FCI-OB1, -II, of III diploma hebt behaald, een (U.V.) of Verkeerszekere Hond V.Z.H.) proef met goed gevolg hebt afgelegd, dan kunt u een kopie van het diploma opsturen aan het secretariaat.
Beoefent u met uw does de behendigheidssport op wedstrijdniveau en bent u gepromoveerd naar de B-1, B-2 of C- klasse? Ook dan kunt u een kopie van dit resultaat insturen.
U bent meer een “showmens” en als resultaat van dit tentoonstellingsbezoek is uw does Nederlands kampioen of zelfs Wereldkampioen, Jeugd- of Veteranenkampioen? Laat het ons weten met een kopie van het officiële, door de Raad van Beheer verstrekte, diploma samen met een kopie van de bevestigingsbrief
Deze inspanningen zijn een beloning waard. De aandenkens op naam worden tijdens de voorjaars ALV in maart 2018 uitgereikt. Het spreekt vanzelf dat u daar dan verwacht wordt om uw aandenken in ontvangst te nemen.
Stuur uiterlijk 15 december 2017de kopieën c.q. promotiebevestigingen met vermelding van naam en roepnaam van de hond naar het secretariaat, Hans van Raad, Jean Monnetring 70, 3137 DC Vlaardingen. Na deze datum binnengekomen kopieën worden pas weer in behandeling genomen in 2019.
Voor deze aandenkens hebben wij een goede foto van uw hond nodig. Stuur deze a.u.b. per mail aan secretariaat@schapendoes.nl.
Diploma’s behaald bij andere instanties kunnen helaas niet worden beloond