Diploma behaald of Kampioen geworden?

Wanneer u met uw schapendoes een FCI-OB1, -II of –III diploma hebt behaald, een Uithoudingsvermogen (U.V.) of Verkeerszekere Hond (V.Z.H.) proef met goed gevolg hebt afgelegd, dan kunt u een kopie van het diploma opsturen aan het secretariaat.

Beoefent u met uw does de behendigheidssport op wedstrijdniveau en bent u gepromoveerd naar de B-1, B-2 of C-klasse? Ook dan kunt u een kopie van dit resultaat insturen.

U bent meer een ‘showmens’ en als resultaat van dit tentoonstellingsbezoek is uw does Nederlands kampioen geworden of zelfs Wereldkampioen, Jeugd- of Veteranenkampioen? Laat het ons weten met een kopie van het officiële diploma en een mooie, duidelijke foto van uw does.

Deze inspanningen zijn een beloning waard. De prachtige aandenkens op naam worden tijdens de ALV op 30 maart 2019 uitgereikt. Het spreekt vanzelf dat u daar dan verwacht wordt om uw aandenken in ontvangst te nemen.

Stuur uiterlijk vóór 31 januari 2019 deze kopieën c.q. promotiebevestigingen met vermelding van naam en roepnaam van de hond naar het Secretariaat, Hans van Raad, Jean Monnetring 70, 3137 DC Vlaardingen. Na deze datum binnengekomen kopieën worden pas weer in 2020 in behandeling genomen. Voor deze aandenkens hebben we een goede foto van (u en) uw hond nodig. Stuur deze a.u.b. per mail door aan secretariaat@schapendoes.nl

De diploma’s dienen te zijn verstrekt door de Raad van Beheer. Voor de kampioenen is het noodzakelijk een kopie te sturen van de brief van de Raad van Beheer, waarin de titel bevestigd wordt.

Helaas kunnen we diploma’s, behaald bij andere instanties, niet belonen.