Getoetste Dekaanvragen

De toetsing van een aanvraag is gebaseerd op de gegevens die bij de FAC bekend zijn op de datum van de beoordeling. De combinatie voldoet op het moment van beoordeling wel of niet aan het Fokreglement van de Vereniging. Het is mogelijk dat de beoordeling verandert, indien de gegevens van de hond(en) veranderen. Voor verdere naleving van dit reglement na het toezenden van een beoordeling, is iedere fokker en dekreu eigenaar zelf verantwoordelijk: de FAC houdt wijzigingen in de gegevens van de honden NIET bij voor reeds getoetste aanvragen. Op overtreding van het Verenigings Fok Reglement staan sancties, beschreven in het Huishoudelijk Reglement.

De volgende (nog niet gerealiseerde) combinaties zijn door de FAC getoetst en voldoen aan het VFR. Indien bekend vermelden we de globale nestplanning, maar door corona en/of andere omstandigheden kan een fokker afwijken van oorspronkelijke plannen.

Naam fokker Naam teef Naam reu Naam reserve reu Globale Nestplanning IC %        
van de Jonkstee
A. Jonker-Postma
Hanne Senne van de Jonkstee Helko Binke Dotje van de Hazelinde   Kwartaal 1, 2023 29,41        
van Deerne Dartel
C. Brauckmann
Ozewiezekatja van Deerne Dartel Luuk (XWITM)    Kwartaal 2/3, 2023 30,17        
de Nature Paisible
I. Cloos de Wit
Trifodolly Tabooh de Nature Paisible Pleun Bodhy Lissy vh Fijne Oord  Mêche Ma Belle Does  Kwartaal 2, 2023 29,04 / 29,13        
van Elsan’s Nust M. Nijland Skiere Lys Rosie van Elsan’s Nust Chappers Eyes on me   Kwartaal 3 2023 29,4        
C. Liesker Hoppa Huppie van Wietse Sebastiaan Falco Banjer vd Seven Aeren,    Kwartaal 3, 2023 29,61