Vakantiebemiddeling

Voor sommige leden is het een akelig idee zelf heerlijk op vakantie te gaan en hun hond in een kennel achter te laten. De leden die samen dit probleem oplossen door voor elkaar de Schapendoes op te vangen, kunnen zonder gewetensbezwaren vertrekken. U begrijpt al hoe de vakantiebemiddeling werkt: Beide partijen worden via ons van elkaars wensen op de hoogte gebracht. De vakantietijd moet natuurlijk verschillend zijn en van de opvangende partij wordt verwacht dat er iemand thuis is in de logeertijd.

Zo mogelijk zoeken wij één of meer adressen in de omgeving. Het is prettig vooraf kennis met elkaar te maken, zowel voor de bazen als voor de Schapendoezen. Daarom is het gewenst dat u ruim van tevoren contact met ons opneemt, dan kunnen wij over en weer voor alle aanvragers iets vinden, hopen wij.

Ook voor leden met twee honden is af en toe een adres nodig. Gelukkig zijn er steeds meer gezinnen met meerdere Schapendoezen, waar er dan nog weleens een paar bij kunnen.

OPROEP:

Wij horen het ook graag als er leden zijn die er wel een Schapendoes willen opvangen, maar geen adres zoeken voor hun eigen Schapendoes.  Of die baasjes die (tijdelijk) geen eigen Schapendoes hebben maar met liefde voor een bepaalde periode voor een of meerdere zouden willen zorgen.

Deze aanmeldingen zorgen voor een verademing in het zoeken naar de plek waar onze doezen hun mand neer kunnen zetten voor hun vakantie. Voor deze opvangadressen is het niet noodzakelijk lid te zijn van de VNS.
Voor de vakantiebemiddeling moet u wel lid zijn van de Vereniging “de Nederlandse Schapendoes”. U kunt contact met ons opnemen.

E: vakantie@schapendoes.nl